De ce să lucrați pentru noi

BMT Drive Solutions este o companie de familie de înaltă tehnologie, în care oamenii și inovația contează. Lansăm provocări pentru status quo și nu ne este teamă să ne aventurăm pe noi căi nestrăbătute. Suntem convinși că absolut fiecare angajat din organizația noastră joacă un rol esențial în aceasta. Fără angajații noștri, nu am fi acolo unde ne aflăm astăzi.  Din acest motiv, dezvoltăm o cultură deschisă, diversă și liberă. Dacă doriți să faceți parte din această familie pasionată și doriți să oferiți carierei dvs. o nouă direcție sau un nou început, atunci profitați de șansa dvs. și aplicați!  

Fabrica noastră din Alba oferă cele mai bune condiții, într-un mediu modern și plăcut. Împreună, ne îmbunătățim produsele și ne perfecționăm permanent, pentru a obține performanțe maxime. 

Fabrica noastră din Iași vă oferă șansa de a vă dezvolta abilitățile pe numeroase produse diferite, folosind cele mai moderne echipamente tehnologice.

"De ce sa muncesti pentru BMT drive solutions? Pentru mine, ar fi sansa. Sansa sa demonstrez, sa progresez, sa invat, sa dezvolt si sa cresc."

Silviu Laza

"Recomand cu foarte mare incredere BMT drive solutions ca angajat pentru ca este o companie ce iti ofera posibilitatea sa inveti lucruri noi in fiecare zi"

Razvan Vasiu

"Compania ofera oportunitati de promovare si dezvoltare profesionala."

Cristian Ciorea